Op zoek naar de generator amsterdam?

de generator amsterdam
Generator opent nieuwe hotspot in Amsterdam GreaterVenues.com.
Josh Wyatt van Patrol Capital, oprichters van Generator: Het uitgangspunt van Generator Amsterdam is het omarmen van de mysterie van het gebouw met zijn historische aard. In iedere hoek zijn er nieuwe dingen te ontdekken en ervaren voor de gasten.
hypothecaire lening
Generator Hostel Amsterdam Amsterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
In de buurt van hogescholen. Hotels in de buurt van Hogeschool van Amsterdam. Hotels in de buurt van University of Amsterdam. Hotels in de buurt van VU University Amsterdam. Alle restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Generator Hostel Amsterdam.
zandstralen
Generator Hostel Amsterdam I amsterdam.
Hotels in Amsterdam. Generator Hostel Amsterdam. Generator Hostel Amsterdam. Amsterdam Oost heeft er een hotspot bij: designhostel Generator. Het hostel zit in het monumentale Universiteitsgebouw aan het Oosterpark. Generator Hostels staan bekend om de comfortabele, hippe en betaalbare kamers waarbij design de leidraad is.
taxi wommelgem
Oosterbar.
It is a space for musical experimentation where the best music from around the globe is mixed, clashed and brought to life by the freshest DJs and auditory masterminds. Find us on the lower ground floor of Generator Hostels and bring your dancing shoes your night is about to become epic. Mauritskade 57, 1092 AD, Amsterdam, Netherlands.
Contact Studio de Generator.
Generator Hostel Amsterdam: Boek gedeelde of privékamers bij onze hostels.
In Amsterdam is het bijna onmogelijk je niet te ontspannen. Generator Amsterdam ligt in het steeds hippere oostelijk deel van de stad en kijkt uit op het Oosterpark. Dit voormalige gebouw van de Universiteit van Amsterdam en het zoölogisch museum biedt plaats aan 564 bezoekers in 168 twee en vierpersoonskamers met uitzicht op het park of de tuin en met badkamer.
Designhostel Generator Amsterdam: nieuwste hotspot in Oost.
Generator staat bekend om haar comfortabele, trendy en betaalbare hostelkamers waarbij design de leidraad is. Met de aanwezige bars en het restaurant genaamd Nescio is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker voor zowel de toerist als de Amsterdammer. Nescio is het kloppende hart van Generator, verdeeld over drie bijzondere ruimtes: het Café, de Auditorium bar en de Library.
Hostel Generator Amsterdam Nederland Amsterdam Booking.com.
Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. Generator Amsterdam Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Generator Amsterdam door recente gasten met een 82, beoordeeld.

Contacteer ons